16-17 MAJ

Nöjd Studbo 2024

Malmö

Inspiration och kunskap för nöjda kunder

Välkommen till årets Nöjd Studbo-dagar i Malmö där vi tar nästa steg mot en kundupplevelse utöver det vanliga.

I år sätter vi ljuset på det mest uppenbara när det gäller kundnöjdhet – nämligen kundupplevelsen. Vår huvudtalare Sarah Adolfsson guidar oss rätt i djungeln av strategier när det kommer till att skapa nöjda kunder.

Programmet bjuder även på trender från årets undersökning, konkreta exempel på studentbostadsföretags arbete med nöjda kunder och avslutande studiebesök till studentbostäder i Malmö. Vi varvar föreläsningar med gruppövningar och ger mycket utrymme för att utbyta erfarenheter branschkollegor emellan. På kvällen bjuder vi in till middag där Årets stjärna och vinnarna av Nöjd Studbo utses. Välkommen till två dagar med fokus på nöjda kunder och studentbostäder!

Konferensen tar avstamp i årets Nöjd Studbo-undersökning, men ni är varmt välkomna oavsett om ni är med i undersökningen eller inte.

Praktisk information:

Datum och tid:
16 – 17 maj
Vi börjar med lunch och registrering 11.45 den 16 maj och avslutar innan lunch, 12.00 den 17 maj.

Plats:
Clarion Hotel Malmö Live

Pris per person:
4 100 kronor exkl. moms
I priset ingår konferens, studiebesök, lunch 16 maj, fika, mingel och middag

Hotell:
Enkelrum finns reserverade på Clarion Hotel Malmö Live. Du kan boka till dem i samband med anmälan för 1 598 kronor exkl. moms

Anmälan

Välkommen med din anmälan senast 11 april. 

OBS! Anmälan är bindande och återbetalning vid eventuell avbokning kan inte garanteras. Vi reserverar oss för att ställa in träffen vid för få anmälda deltagare eller förändrade restriktioner/rekommendationer för sammankomster.

Anmäl dig här

På programmet

En bättre kundupplevelse|Sarah Adolfsson

För att skapa en bättre kundupplevelse är det nödvändigt att förstå kundens behov, drivkrafter och beteende. Med lång erfarenhet av kundbehovsdriven utveckling inom bland annat fastighetsbranschen berättar Sarah mer om hur man skapar insikter om kunden och sedan använder dem för att bygga och utveckla sin verksamhet. 

Nöjd studbo – trender och utveckling|Origo Group

Nöjd Studbos undersökningsansvariga berättar mer om trender i årets undersökning och branschens övergripande resultat. 

Basecamp Malmö|Studiebesök

Med gemensamma ytor över 2 000 kvadratmeter ligger fokus för Basecamp Malmö på att skapa mervärde och gemenskap i boendet. Här finns mindre bostäder med närhet till fullt utrustade gemensamma kök, studieplatser, eventrum, restaurang/bar, reception och lounge, gym, plug-and-play bio samt takterrasser. 

Stapelbädden|Studiebesök

MKB Fastighets Stapelbädden är 105 smart planerade studentlägenheter ett stenkast från havet. I direkt anslutning till boendet ligger norra Europas största skatepark och inom gångavstånd finns badplatser, restauranger och caféer. Gillar du att träna och motionera finns alla möjligheter till detta här.

Anmäld dig idag

Välkommen med din anmälan senast 11 april

OBS! Anmälan är bindande och återbetalning vid eventuell avbokning kan inte garanteras. Vi reserverar oss för att ställa in träffen vid för få anmälda deltagare eller förändrade restriktioner/rekommendationer för sammankomster.

Anmälan