16-17 MAJ

Nöjd Studbo 2024

Malmö

Inspiration och kunskap för nöjda kunder

2024 års Nöjd Studbo-dagar gick av stapeln i Malmö dör fokus låg på en kundupplevelse utöver det vanliga. Vår huvudtalare Sarah Adolfsson guidade oss rätt i djungeln av strategier när det kommer till att skapa nöjda kunder. Dessutom trender från årets undersökning, konkreta exempel på studentbostadsföretags arbete med nöjda kunder och avslutande studiebesök till studentbostäder i Malmö.


 

På programmet

En bättre kundupplevelse|Sarah Adolfsson

För att skapa en bättre kundupplevelse är det nödvändigt att förstå kundens behov, drivkrafter och beteende. Med lång erfarenhet av kundbehovsdriven utveckling inom bland annat fastighetsbranschen berättar Sarah mer om hur man skapar insikter om kunden och sedan använder dem för att bygga och utveckla sin verksamhet. 

Nyckeln till proaktivitet i kundresan|Marlene Lundkvist, Stockholms studentbostäder

Hur gör man en kundresa och hur kan du matcha denna resa med rådata från NKI resultatet för att identifiera de åtgärder som verkligen gör skillnad? Marlene Lundkvist, kommunikationschef på Stockholms studentbostäder, pratar mer om de lågt hängande frukterna som kan skapa omedelbar och positiv förändring för dina hyresgäster och kunder.

Framtidens kundmöten och tjänsteerbjudande|Panelsamtal

Vad är bra att digitalisera och vad ska den mänskliga kontakten användas till? Ett samtal om hur vi vill möta kunderna i framtiden, vad teknikutvecklingen kan innebära och om boupplevelsen stärks med kringtjänster. Vår panel diskuterar de strategiska vägvalen men också konkreta förändringarna som väntas i vardagen för både medarbetare och hyresgäst.
 
Panel:
Alva Carmesund, bostadsombudsman AF Bostäder
Henrik Svanqvist, grundare och affärsutvecklare Avy
Jenny Wikström, fastighetschef Studentstaden Uppsalahem
Lisa Jacobsson, vd Stiftelsen Östgötagården

Nöjd studbo – trender och utveckling|Origo Group

Nöjd Studbos undersökningsansvariga Marie Jeppsson och Annica Wahlman berättar mer om trender i årets undersökning och branschens övergripande resultat. 

Basecamp Malmö|Studiebesök

Med gemensamma ytor över 2 000 kvadratmeter ligger fokus för Basecamp Malmö på att skapa mervärde och gemenskap i boendet. Här finns mindre bostäder med närhet till fullt utrustade gemensamma kök, studieplatser, eventrum, restaurang/bar, reception och lounge, gym, plug-and-play bio samt takterrasser. 

Stapelbädden|Studiebesök

MKB Fastighets Stapelbädden är 105 smart planerade studentlägenheter ett stenkast från havet. I direkt anslutning till boendet ligger norra Europas största skatepark och inom gångavstånd finns badplatser, restauranger och caféer. Gillar du att träna och motionera finns alla möjligheter till detta här.