Välkommen till branschens
stora mötesplats!

16-17 oktober
Uppsala

Årets StudBO-konferens riktar strålkastaren mot kunden och platsens betydelse för studentbostaden. Med det som utgångspunkt är du inbjuden att ta del av smarta insikter, skarpa analyser, nya kontakter och flertalet studiebesök under två inspirerande dagar i Uppsala. 

StudBO-konferensernas är branschens återkommande stora mötesplats där vi lyfter blicken för att se de större trenderna och övergripande strategierna. Varvat med studiebesök och goda exempel från branschen är det två dagar som passar alla delar av studentbostadsverksamheten.

I år arrangeras konferensen av Uppsalahem och Stiftelsen Norrlandsgårdarna i samarbete med Studentbostadsföretagen som valt att sätta platsen och kunden i fokus. De båda områdena får varsin dag där talare, paneler och diskussioner belyser respektive ämne. Ta reda på lägets betydelse, platsens attraktivitet, kundens utveckling och hur AI kan påverka er organisation. Allt detta, och lite till, på StudBO24 i Uppsala.

Information

Datum:
16-17 oktober

Plats:
Uppsala konsert och kongress

Ordinarie pris:
6 700 kronor exkl. moms

Medlemspris:
6 030 kronor exkl. moms
Avser medlemmar i Studentbostadsföretagen

Boende:
Rum finns reserverade på Radison Blue och Clarion – mer info finns i bekräftelsen på anmälan.

Anmäl dig idag

Välkommen med din anmälan senast 31 augusti

Till anmälan

På programmet

Kundupplevelsen – viktigare än någonsin|Ulrika Ewerman

Det många som pratar om kundupplevelsen som nyckeln till framgång, men vad är egentligen en bra kundupplevelse? Hur kan man veta vad kunderna efterfrågar och hur skapar man en kundcentrerad organisation som går från ord till handling?
 
Ulrika Ewerman är en expert inom kundupplevelse (CX), kunddriven affärsutveckling och kundorienterad organisationsutveckling på internationell nivå.

AI och organisationen|Emma Frans

Emma Frans föreläser om att navigera rätt i en digital era präglad av AI, fake news och informationsöverflöd. Hon utrustar er med strategier för att kritiskt analysera data och nyhetsflöden. Hon kombinerar sina forskningserfarenheter med en prisbelönt förmåga att tydligt och engagerande förmedla strategier för kritisk informationshantering i den digitala åldern.
 
Emma Frans är doktor i medicinsk epidemiologi och forskare vid Karolinska Institutet.

Platsmarknadsföring|Helena Nordström

Helena Nordström är en av Sveriges främsta platsmarknadsföringsexperter. Redan 2004 åkte hon till New York för att studera bilden av Sverige. Hon har jobbat som marknadschef på Destination Jönköping och grundat Placebrander. Helena är TEDx-talaren och författaren som har jobbat med ett 50-tal platser – på lokal, regional och nationell nivå.

Trendspaning kunden och digitalisering|Anna Starrin

I tider med exponentiell teknikutveckling sker också exponentiella beteendeförändringar. Anna pratar om de mänskliga aspekterna i den digitala revolutionen. Hon tar reda på vad vi människor tänker, tycker, vill och behöver i framtiden.
 
Anna är en av trendspanarna i den globala trendspaningscommunitien som heter Trendwatching och har ett enormt framtidsbibliotek med megatrenderna och spännande case från världens alla hörn. Hon har drivit stora framtidsstudier, så som den globala studien Urban trends, the future of cities, Framtidens boende, framtidens möten, framtidens kontor med flera.

Sverigesvepet|Tema återbruk

Ta del av exempel från hela landet om hur man kan jobba med återbruk, från stora byggprojekt till effektfulla digitaliseringsinitiativ. 
 
Medverkande företag presenteras inom kort

Program och tider

16 oktober

08:30 Kaffe och registrering
09:00 Inledning – Platsen
Helena Nordström
10:15 Fika
10:45 Destination Uppsala
Panel: Läge, läge, läge
12:00 Lunch
13:00 Intro studiebesök
13:30 Avfärd studiebeök
16:30 Återkomst
19:00 Mingel
19:30 Middag

17 oktober

08:30 Inledning – kunden
Ulrika Ewerman
Anna Starring
10:25 Fika
10:45 Sverigesvepet – återbruk
Emma Frans
12:30 Avslutande lunch

Kontakt

För frågor och funderingar kring allt gällande StudBO24 – vänliga mejla adressen nedan.

studbo24@studentvagen.se