Välkommen Terese Olsson Danell – ny medlemsansvarig

Den 1 mars började Terese sin tjänst som medlemsansvarig på Studentbostadsföretagen. Med sin härliga energi och erfarenhet från besöksnäringen kommer hon fortsätta utveckla vår medlemsnytta. Lär känna henne och hennes förväntningar på sin nya roll här!

Välkommen till studentbostadsbranschen Terese! Nu har du jobbat dina första veckor, hur känns det?
– Det känns väldigt bra tack. Jag har fått ett varmt välkomnande både av mina nya kollegor och de medlemmar som jag redan hunnit träffa digitalt under min första vecka. Några har också sänt glada tillrop och skapat kontakt på LinkedIn vilket känns jätteroligt! Så välkommen, det känner jag mig verkligen!

Vad har varit den största överraskningen och vad var precis som du förväntat dig?
– Vet faktiskt inte om jag kan säga att det har varit några stora överraskningar än så länge då rekryteringsprocessen varit så enormt tydlig för den här tjänsten. Jag känner att jag har blivit väl insatt i vad jag har att vänta och än så länge stämmer det väl överens. Det här känns också som ett tryggt och väloljat maskineri där mina två erfarna kollegor på Studentbostadsföretagen är en fantastiskt trygg klippa att luta sig emot. Det är en ren fröjd att få stiga ombord på det här tåget.

Vad vill du bidra med i din nya roll?
– Jag hoppas kunna bidra med positivt tänkande och fortsätta skapa bra nätverk för våra medlemmar och samtidigt vara ett öra mot rälsen och se och förstå vilka behov som finns och vad våra medlemmar vill ha ut av sitt medlemskap. Att vara så lyhörd det bara går helt enkelt.

– Jag kommer ju från besöksnäringen och mötesindustrin där man gärna tänker lite utanför boxen. Fastighetsbranschen är ny för mig och än har jag ju inte lärt mig helt hur den fungerar, men jag hoppas och tror att det bor en liten skojare i var och en av våra medlemmar. Jag tror på att blanda det mer allvarliga med det lättsamma, då kommer man längst.

Till sist, du kommer jobba i nära kontakt med medlemsföretagen. Vad har du för hälsning till dem?
– Att det ska bli så skoj att få lära känna er! Jag är en öppen person och hoppas kunna få till en del skratt tillsammans med er. Så var inte rädda för att ta kontakt!


Kontakta Terese på: