Vincent Aadland ny kommunikatör på Studentbostadsföretagen

Vincent är här på ett konsultuppdrag och kommer att ansvara för den externa kommunikationen medan Ida, kommunikationsansvarig, är på föräldraledighet.

 Hej Vincent! Berätta, vem är du och vad har du jobbat med tidigare?

Hej! Kortfattat ser jag mig som glad person som drivs av att skapa förändring och samhällsnytta. Närmast kommer jag från en kommunikatörsroll på Göteborgs Stadsmission och nu tar jag därmed klivet över från en intressant värld till en annan. Bostad och utbildning är två fundamentala delar i ett välfungerande samhälle och jag är såklart glad över att få ta ett djupdyk i frågor som berör båda fälten – speciellt med ett team som jag har fått ett så bra mottagande av.

Vidare är jag bosatt i Majorna och har en förkärlek för löpturer, skogspromenader samt agilityträning tillsammans med min partner Becca och vår hund Morgan.

Rollen som kommunikationsansvarig innebär en ganska bred palett av uppgifter. Är det något som du föredrar lite extra?

 Jag har en bakgrund som copywriter vilket är talande för att jag tycker om både skrivande och kreativitet, men det som lockar mest med denna roll är just variationen. Att byta mellan olika hattar ger en ny energi och inspiration.  Jag tycker förstås även om den sociala aspekten och ser fram emot att lära känna fler av alla våra branschkollegor som verkar för att stärka utbildning genom fler välplanerade studentbostäder.