Välkommen Susanne Höjer som t.f. medlemsansvarig

Nu har Susanne börjat sin tjänst som t.f. medlemsansvarig på Studentbostadsföretagen. Med sin långa erfarenhet från fastighetsbranschen kommer hon kunna bidra med mycket till våra medlemmar. Läs gärna vår intervju med Susanne!

Välkommen Susanne – berätta, vem är du?
– Tack, jag är en glad, social och driven person som gillar att vara med och påverka, effektivisera arbetssätt och driva saker framåt. Jag får ofta höra att jag är en omtänksam person med ett stort hjärta.

– Jag har många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, drygt 20 år med erfarenhet både inom fastighetssystem och i allmännyttan. För två år sedan bestämde jag mig för att bli egen företagare och direkt efter uppstart fick jag uppdrag på Willhem AB där jag utvärderat och implementerat ronderingssystem, kartlagt deras besiktningsprocess för att nämna några av mina arbetsuppgifter. Mitt uppdrag hos Willhem avslutade jag nu vid årsskiftet och började här på Studentbostadsföretagen den 3 januari.

– Kungälv är staden där jag bor tillsammans med min man och numera bor vi själva sedan hans barn flyttat hemifrån. Jag tycker om att starta och slutföra projekt så väl hemma som på jobbet. Spelar gärna en golfrunda eller fixar något i trädgården. Till exempel är jag en riktig fena på att trimma gräs.

Vad vill du bidra med här på Studentbostadsföretagen?
– Jag vill gärna bidra med att hålla vårt fina nätverk levande och utveckla det ännu mer. Till en början kommer jag lyssna in vad medlemmarna har för behov och se hur vi kan hjälpa till att lyfta upp viktiga ämnen. Min erfarenhet kring systemfrågor och digitalisering utifrån den erfarenhet jag har i branschen hoppas jag även kan komma till nytta.

Vad ser du mest fram emot?
– Det ska bli jättespännande att få vara med på resan nu ett tag framåt, lära mig mer om studentbostadsbranschen och framför allt att få träffa alla härliga medlemmar framöver! Förhoppningsvis live, men annars digitalt.