Välkommen Nock Massiva Trähus AB – ny medlem

Nock Massiva Trähus AB är producenter av flerbostadshus i massivträ. Deras vision är att bli den ledande tillverkaren av klimatsmarta, prefabricerade flerfamiljshus i trä. I dagsläget producerar de bostäder för unga hyresgäster och har siktet inställt på studentbostäder i framtiden.

Hej Björn Visell, försäljningschef på Nock Massiva Trähus! Vad är på gång hos er?
– Vi är ett relativt nystartat företag som bygger snygga, trevliga, klimatsmarta och kostnadseffektiva flerbostadshus med trä som stomme. Vi har under våren bland annat byggt ett hyreshus för unga vuxna på uppdrag av Alingsåshem, ett hus som liknar ett studentboende i sin utformning.

Varför valde ni att bli medlemmar?
– Vi ser att vårt koncept passar utmärkt för studentboenden, vi har redan fått flera intressanta förfrågningar, och känner därför att vi vill vara med och utvecklas tillsammans med andra medlemmar i Studentbostadsföretagen.

Vad ser ni fram emot att prata med branschkollegor om?
– Vi tycker att det ska bli intressant att diskutera hur vi på bästa sätt kan kombinera trivsamma, klimatsmarta bostäder som studenterna vill bo i (och har råd med) med en bra ekonomisk kalkyl för de som ska äga och förvalta husen.