Studentbacken ny medlem i Studentbostadsföretagen

I slutet av 2017 blev Studentbacken nytt medlemsföretag i branschorganisationen Studentbostadsföretagen. Det är branschorganisationens första medlemsföretag som genom både hyresrätter och bostadsrätter skapar fler studentbostäder på den svenska marknaden.

– Vi hälsar Studentbacken varmt välkomna in i organisationen. Det är spännande att få in ett medlemsföretag som erbjuder bostäder åt studenter på olika sätt och vi ser fram emot att få mer kunskap om detta, säger Erica Sjölin, medlemsansvarig på Studentbostadsföretagen.

Studentbacken är relativt ny på studentbostadsmarknaden och ser fram emot att ta del av det nätverk och den kunskap som finns i Studentbostadsföretagen.

– Vi är ett relativt nystartat företag med total fokus på studenters bostad både nu och i framtiden, och tycker därför att det är ett naturligt steg för oss att vara en del av den plattform som Studentbostadsföretagen erbjuder, säger Staffan Sälg, VD Studentbacken

Om Studentbacken
Studentbacken utvecklar både studentbostäder upplåtna med hyresrätt och bostadsrätt där den senare fungerar som en startprodukt för studenten att efter avslutade studier ta steget ut på den öppna bostadsmarknaden.