Ny medlem: Välkommen BaseCamp!

BaseCamp är ett studentbostadsföretag som utvecklar, bygger och förvaltar studentbostäder. Idag har de ungefär 6 000 bäddar i Tyskland, Polen och Danmark, men målet är att expandera till de nordiska länderna, bland annat Sverige. 

Hej Martin Johansson, affärsutvecklare på BaseCamp! Berätta om era studentbostäder.
– Det vi bygger följer den typ av all inclusive-koncept som hittills inte finns i Sverige men som är vanligt i övriga Europa och andra delar av världen. Utöver hög servicegrad innebär det framförallt ett stort fokus på att skapa en community, en gemenskap mellan studenterna. Det medför bland annat att vi alltid har en rad väldesignade gemensamma ytor i hjärtat av fastigheten för att stimulera möjligheterna och viljan att röra sig utanför det egna rummet. Men också genom vårt Residence life program som syftar till att engagera de boende och göra dem delaktiga i den gemenskap vi vill skapa.

Varför valde ni att bli medlemmar?
– Eftersom vår ambition är att vara en långsiktig aktör på den svenska marknaden är det en självklarhet att också vara med i den enda organisationen som helhjärtat ägnar sig åt studentbostadsfrågor. Det handlar både om en kvalitetsmärkning av vår ambition, men också att vi vill ge och ta av de mer konkreta frågor studentbostadsföretagen jobbar med.

Vad ser ni fram emot att prata med branschkollegor om?
– I vår nuvarande position handlar det främst om mer övergripande trender och utvecklingen av marknaden. Men på sikt har vi garanterat också intresse av att diskutera mer praktiska frågor kring allt från tvättstugor till byggregler eller vad som är aktuellt för tillfället.

Varmt välkomna som nya medlemmar i Studentbostadsföretagen!