De vann Årets stjärna 2021

Det nyinstiftade priset Årets stjärna tilldelades tidigare i vår SGS Studentbostäder. Priset tilldelas ett innovativt och inspirerande intiativ som bidragit till ökad kundnöjdhet under det senaste året. SGS Studentbostäder vann för sina guldkantade inflyttningar i nyproduktion, och vi har pratat med Karin Dalåker som tog emot priset på årets Nöjd Studbo-dag. 

Stort grattis till vinsten! Hur känns det att vara den första vinnaren av Årets stjärna?
– Det känns fantastiskt roligt och ärofyllt att vinna Årets stjärna. Det ger oss ytterligare inspiration och energi till  att uppfylla vår vision ”Hem för bättre studietid”.

Vad tror du är den viktigaste ingrediensen till att ni får till så fina och kundfokuserade inflyttningar?
– Allt handlar om det stora engagemanget hos våra medarbetare och att vi gör detta tillsammans så att våra studenter verkligen ska känna sig sedda och att man flyttar in en hemkänsla som ger hem för bättre studietid. För oss är det också viktigt att studenterna får ett ansikte på sin fastighetsskötare och kundansvariga för att skapa extra trygghet och trivsel.

– Vi vill gärna sätta guldkant på våra inflyttningar när vi välkomnar studenterna genom att bjuda på det lilla extra och rulla ut röda mattan. En välkomnande fika eller ett behövligt lunchbreak med en grillad korv med bröd blir första steget till gemenskap grannar emellan. En kasse, sponsrad av lokala handlaren i området, med bra att ha-grejer för en student står redan på plats i köket när man kommer till sitt nya hem. Det tror vi känns extra välkomnande och omtänksamt.

Vad gör ni för spännande initiativ inom kundnöjdhet under detta året?
– Just nu funderar vi på hur vi ytterligare kan glädja våra studenter, beroende på pandemins utveckling får vi se vad som är möjligt att genomföra.