De vann årets Nöjd Studbo

På årets Nöjd Studbogala den 26 april i Skövde prisades de studentbostadsföretag med bäst resultat i årets Nöjd Studbo-undersökning. Bland vinnarna finns både nya företag och återkommande pristagare. 

Varje år genomför studentbostadsbranschen en kundundersökning, som förutom stöd för verksamhetsutveckling också ligger till grund för utdelningen av Nöjd Studbo-statyetterna. Bland vinnarna finns några som vid det här laget nästan blivit vana med att ta emot priset. För tredje året i rad vann både AF Bostäder och MKB Fastighets AB i sina kategorier.

– Det är otroligt roligt att än en gång vinna Nöjd Studbo, men framförallt är vi stolta över att vi klarar av att bibehålla vår kundnöjdhet på en såpass hög nivå. Det är ju för studenterna vi gör det vi gör, och det är jätteroligt att det är så uppskattat, säger Håkan Anderson, affärsområdeschef för MKB Student.

I kategorin små företag vann återigen Stiftelsen Östgötagården, efter att förra året ha blivit slagen av Campus Roslagen med minsta möjliga marginal. Årets lärosäte/förmedlare är Malmö Universitet.

Förutom huvudpriserna delas det även ut pris i kategorierna Årets klättrare och Årets nykomling. Av de tre nykomlingarna tog Helsingborgshem hem statyetten och Örebrobostäder prisades som årets klättrare för sitt stora lyft jämfört med förra årets undersökning.

Stort grattis till alla vinnare!

Lärosäte:
Malmö Universitet
NKI: 76

Små företag
Stiftelsen Östgötagården
NKI: 85

Medelstora företag
MKB Fastighets AB
NKI: 85

Stora företag
AF Bostäder
NKI: 80

Årets nykomling
Helsingborgshem AB

Årets klättrare
Örebrobostäder AB