4-5 JUL

Almedalen 2022

Visby

Träffa oss i Almedalen!

På årets Almedalsvecka arrangerar Studentbostadsföretagen två event; en studentbostadspolitisk debatt på K2A:s Almedalsarena och en gemensam middag för medlemsföretag. Varmt välkommen att ta reda på vad riksdagspartierna vill göra för studentbostadsbranschen efter valet och träffa branschkollegor på vår medlemsmiddag.

Våra event

Studentbostadspolitisk debatt|5 juli

Husvagn, kompisens soffa eller en egen lya – hur ser bostadssituationen ut för våra studenter, vad får det för konsekvenser och vad vill partierna göra den kommande mandatperioden?
 
Välkommen till en partipolitisk debatt om studentbostadens roll som samhällsinvestering – både för en fungerande bostadsmarknad och för Sverige som kunskapsnation. Medverkar gör bostadspolitiska talespersoner från riksdagspartier, Sveriges förenade studentkårer och branschföreträdare.
 
I panelen
Johan Löfstrand, Socialdemokraterna
Viktor Wärnick, Moderaterna
Mikael Eskilandersson, Sverigedemokraterna
Ola Johansson, Centerpartiet
Momodou Malcolm Jallow, Vänsterpartiet
Jakob Olofsgård, Liberalerna
Camilla Hansén, Miljöpartiet
 
5 juli, 11.00 - 11.50
K2A, Glasblåseriet, Mellangatan 56
Seminariet är öppet för alla - föranmäl dig här

Medlemsmiddag|4 juli

Välkommen till vår årliga medlemsmiddag i Almedalen! Samla intrycken och avsluta dagen med god mat och trevlig samvaro med branschkollegor.
 
Obs! Begränsat antal deltagare och kostnadsfritt för upp till 2 deltagare per företag. Övriga deltagare debiteras självkostnadspris.
 
4 juli, 20.15
Eden Tapas & bar, Södra Kyrkogatan 14
Anmäl dig senast 22 juni till susanne@studentbostadsforetagen.se
Glöm inte ange ev kostpreferenser vid anmälan.