Studiebesök Köpenhamn


 

En dag – tre studiebesök
27 oktober

 
Äntligen kan vi ut och besöka studentbostäder igen! Följ med när vi under en dag besöker tre studentbostadsprojekt av olika form och karaktär i Köpenhamn.
 
Inspireras av nytänkande utformning och placering av studentbostäder. Under de tre studiebesöken utlovas förutom en variation i bostadstyper också olika varianter av gemensamma utrymmen, gräsbeklädda tak, takterrasser och kajakparkering.
 
Anmälan är stängd. Kontakta vår medlemsansvariga Terese på terese@studentbostadsforetagen.se för eventuella reservplatser. 


På programmet:

left

Copenhagen Lyngby

Basecamp
 
Följ med till ett arkitektoniskt superbygge där bostäder, samlingsplatser och natur varvas för att skapa interaktion och en känsla av gemenskap. Copenhagen Lyngby har prisats över hela Europa för sin innovation och arkitektur. Här samlas 900 studenter, doktorander och äldre i ett både ekologiskt och socialt hållbart boende.
 

left
left

Amager Øst

Studentbostäder i Norden
 
I stadsdelen Amager Øst, mitt emellan stranden och centrum, bygger Studentbostäder i Norden 578 nya studentbostäder. Bostäderna med eget kök och badrum byggs enligt deras koncept om att studentbostaden ska vara mer än bara en bostad. När området står klart kommer här finnas välplanerade gemensamma ytor att umgås på, takterrasser, gym, café och livsmedelsbutik.
 

left
left

Urban Rigger Copenhagen

Urban Rigger
 
Flytande containers är grunden för de 72 studentbostäderna som ligger i Köpenhamns inlopp. Varje rig har ett gemensam rum under havsytan, en innergård för grillfester och parkering för cyklar och kajaker (!). Bostäderna har en hållbar profil, inte bara för att de återanvänder material i konstruktionen, det omgivande havet blir en naturlig värmekälla och solpaneler på taket ger förnybar energi. Ett studentbostadsområde utöver det vanliga!

left


Information

Datum: 27 oktober
Tid: 10.00 – 16.30
Pris: 2 500 kronor exkl. moms
Samlingsplats: Köpenhamn H (mer info kommer)
Sista anmälningsdag: 13 oktober
 
 
Anmälan är stängd. Kontakta vår medlemsansvariga Terese på terese@studentbostadsforetagen.se för eventuella reservplatser. 
 
 
OBS! Anmälan är bindande och återbetalning vid eventuell avbokning kan inte garanteras. Vi reserverar oss för att ställa in träffen vid för få anmälda deltagare. Du ansvarar själv för eventuell krav som ställs i samband med utresa/inresa till Danmark och Sverige med hänsyn till pandemin.