Nätverk kommunikation/HR

 

Ett nätverk för dig som jobbar strategiskt med HR, kommunikation och employer branding

 

I samband med Nöjd Studbo 2020 bjuder vi den 8 maj in till en nätverksträff med tema kommunikation, HR och employer branding. Hur kan vi attrahera den nya generationens medarbetare? Hur kan vi gemensamt profilera studentbostadsbranschen? Och vilket är bästa sättet att kommunicera vårt erbjudande och kultur?

 

Stockholms studentbostäder kommer att dela med sig av hur de jobbar med ”det omvända mentorsprogrammet”, vars upplägg går ut på att studenter är mentorer till personer inom ledande befattningar hos Stockholms studentbostäder, istället för tvärtom. Exempelvis har vd och ekonomichef fått varsin student-mentor. Detta är ett initiativ som leds av både kommunikations- och HR-funktioner hos Stockholms studentbostäder och initiativet har fått många positiva effekter. Under detta tillfälle kommer projektledare för mentorsprogrammet att berätta mer om hur en detta initiativ, som är enkelt att genomföra och har en låg kostnad, har genererat både positiv PR och bidragit med nya perspektiv för verksamhetsutveckling.

 

Vi har en tanke och form för träffen, men det är ni som deltagare som är med och formar och bidrar med era frågeställningar och kunskap.

 

Den här nätverksträffen vänder sig till er som jobbar strategiskt eller i en ledande befattning med kommunikation eller HR. Om intresse finns och deltagarna finner nätverket givande finns det möjlighet att utöka nätverket till att träffas fler gånger.

PRAKTISK INFORMATION

Tid: 8 maj kl. 9-12. Nätverket äger rum i samband med Nöjd Studbo 2020 7-8 maj. Läs mer här>>
Plats: Clarion Grand, Helsingborg
Kostnad: 1050 kr/deltagare exkl. moms. Förmiddagsfika serveras på träffen.
Anmälan: Sker i anmälningsformuläret för Nöjd Studbo 2020. I formuläret väljer du vilka delar du vill anmäla dig till. Till anmälan>>
Vi förbehåller oss rätten att ställa in träffen vid för lågt deltagarantal.