Digitalt nöjd kund-seminarium

 

Seminarium för alla i branschen som jobbar med kundnöjdhet. 

Anmälan är stängd. Önskar du delta, mejla gärna till erica@studentbostadsforetagen.se

 

Mycket tar sig nya uttryck och former just nu, även årets Nöjd Studbo. På grund av rådande omständigheter bjuder vi in till ett digitalt seminarium den 8 maj, där arbetet med nöjda kunder kommer att stå i fokus.

Vi tar avstamp i årets Nöjd Studbo-undersökning, men kommer att anpassa innehållet så att det är nyttigt och relevant även för er som inte har deltagit i undersökningen. Flera medarbetare från respektive organisation kan med fördel vara med. Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Studentbostadsföretagen.

 

När: 8 maj klockan 11.00-13.30 (inkl. paus för lunch).
Hur: Seminariet sker i den digitala mötesplattformen Zoom. Om du inte har använt Zoom innan så hjälper vi på kansliet gärna till och testar innan mötet, tekniken ska inte vara hinder för att delta. Instruktioner skickas ut i god tid innan mötet men du kan redan nu ladda ned programvaran på zoom.us/download
Sista anmälningsdag: 29 april

Format

Vi kommer att växla mellan korta intervjuer och presentationer. I Zoomverktyget finns även möjlighet att dela in i mindre gruppdiskussioner för att få till effektiva samtal. Vi lovar att ni kommer att bjudas på två dynamiska pass, där du som deltagare får möjlighet att tycka, tänka och ställa frågor.

 

 

 

 

Prisutdelning

Självklart kommer vi även i år att dela ut priser till dem som har lyckats bäst i Nöjd Studbo-undersökningen. Trots omständigheterna kommer vi att göra vårt bästa för att ni ska få uppleva lite feststämning vid skärmen. Vi hade som ambition att delvis förändra priskategorierna i år, bland annat genom nya temapriser. Detta skjuter vi på till Nöjd Studb0 2021, då vi kommer tillbaka mer taggade än någonsin!

Årets priskategorier

Den 8 maj delar vi ut priser i följande kategorier:

 

  • Högst NKI i samtliga tre kategorier (små, medelstora och stora företag)
  •  Årets klättrare i samtliga tre kategorier
  • Årets förmedlare (lärosäte)
  • Ett överraskningspris!