Digitala medlemsforum


 
Ta del av våra digitala träffar som ingår i ert medlemskap hos oss. Varje medlemsforum har ett specifikt tema med inbjudna talare. Stort fokus ligger på att dela erfarenheter, kunskap och tips medlemsföretag emellan. Bjud gärna in dina kollegor!


Vad kan återbrukas och hur gör man?

9 november, 10.00 – 11.30
Kostnadsfritt för anställda på medlemsföretag
 
Vi inleder träffen med att ge en djupare förståelse för vad återbruk är och varför det är en så viktig del i ett fastighetsföretags hållbarhetsarbete. Vad finns det för lyckade återbruksprojekt och hur kan ni öka återbruket i er verksamhet?
 
Med hjälp av experter fördjupar vi oss i materialflöden, produktionsteknik och får insikt i hur byggsystem som togs fram på 50-talet går att återbruka. Vi talar även om hur företag genom digitala plattformar kan förenkla hantering och återbruk av befintliga material och inventarier. Därefter får du som deltagare möjlighet att diskutera ämnet med branschkollegor.
 
Vad kan vi förvänta oss blir möjligt i framtiden och hur gör man för att inte hamna efter? Missa inte tillfället att inspireras och dela idéer kring ett högst aktuellt ämne. Varmt välkommen!
 
Talare:

  • Erik Stenberg, Professor KTH
  • Fredrik Östlin, VD Off2Off,
  • Henrik Olausson, CEO Higate technology AB/Palats.app

 
Anmäl dig här (Zoom)