Kommande utbildningar, träffar och nätverk

Nedan listar vi alla kommande träffar, utbildningar och nätverk. Vi på Studentbostadsföretagen gör vad vi kan för att minska smittspridningen i samhället och följer självklart myndigheternas rekommendationer. Skulle det visa sig att vi inte kan träffas fysiskt återkommer vi med alternativ.
 

left

Utbildning: Hyresjuridik

24-25 september, Uppsala

Ta chansen att fördjupa dina kunskaper i hyresjuridiska frågor som specifikt berör studentbostäder. Med hjälp av juridiska experter och kollegor från branschen vrider och vänder vi på frågeställningar kring blockhyresavtal, olovlig andrahandsuthyrning och studiekontroller. Dessutom ges självklart tid till att utbyta erfarenheter och ta del av branschkollegors goda exempel.
 

left
left

Nätverksstart: Uthyrning och kundservice

13 oktober, Stockholm

Nätverk kundservice och uthyrning är för dig som vill utvecklas i din roll, få ny kunskap och knyta värdefulla kontakter. Genom erfarenhetsutbyte och externa föreläsare får du nya idéer och verktyg för att utvecklas dig själv, din verksamheten och ert arbete med (ännu) nöjda(re) kunder.
 

left
left

Bygga & Bo

17 november, Göteborg
I november bjuder vi in till ett digitalt seminarium med fokus på fastighetsutveckling och hållbarhet för studentbostäder. Hur ska vi bygga hållbara studentbostäder som håller måttet både ur ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv? På Bygga & Bo kommer vi att ta oss an de här frågorna ur olika infallsvinklar.
 

left
left

Förvaltningsdagen 2020

Förvaltningsdagarna är en årligt återkommande medlemsträff med fokus på praktiska förvaltningsfrågor för studentbostadsbranschen. Årets träff blir ett digitalt event. Mer info kommer.
 

left