StudBO19 i Lund och Malmö

Öva upp skånskan och skaffa dig ett Jojo-kort. StudBO19 bjuder på en dubbel när två städer för första gången anordnar branschens stora mötes- och inspirationsplats tillsammans. AF Bostäder och MKB Fastighets hälsar er välkomna till Malmö och Lund 2019.

Som en del av en större region och med bara tio minuters tågresa emellan, är Lund och Malmö lika mycket en plats som två. Och det är just den geografiska närheten och dess möjligheter som sätter en särskild prägel på nästa StudBO-konferens.

– Eftersom Malmö och Lund ligger så nära varandra handlar det i praktiken om en studentbostadsmarknad. Det är därför otroligt roligt att vi på AF Bostäder och MKB gemensamt kan ordna nästa studentbostadskonferens. Vi hälsar alla välkomna till ett spännande och inspirerande StudBO19, säger Håkan Andersson, affärsområdeschef på MKB Fastighets och Henrik Krantz, vd på AF Bostäder.

I dagsläget pågår planeringsarbetet för fullt och med en hög ambitionsnivå och goda förutsättningar hoppas arrangörerna kunna följa upp den väl genomförda och upplysande StudBO17-konferensen som nyligen ägde rum i Stockholm. För första gången på länge är även vi på Studentbostadsföretagen i större grad involverad i planeringsarbetet.

– Som branschorganisation har vi bra koll på vad som händer på både den nationella och internationella studentbostadsscenen och har även stor vana av att arrangera event och träffar för aktörer i branschen. Det i kombination med Lund och Malmös spännande utveckling tror vi är en riktigt bra grund att bygga vidare på, säger Ida Tengroth, kommunikationsansvarig på Studentbostadsföretagen.

Det kan verka långt kvar, men tiden går fort och boka redan nu in hösten 2019. Mer information om datum kommer under hösten.