RA Moduler ny medlem i Studentbostadsföretagen

Idén att bygga enkla miljövänliga bostäder föddes på grund av den studentbostadsbrist som finns i landet. RA Moduler vill med sitt studentbostadskoncept tillhandahålla en snabb lösning för de kommuner som vill ge sina studenter en bra studiestart.

Hej Hans Ericsson, försäljningschef på RA Moduler! Vad är på gång hos er gällande studentbostäder?
– Vi levererar miljövänliga modulbostäder som antingen kan placeras enskilt eller byggas ihop till ett större komplex. Modulerna bygger på ett kretsloppstänk och är till 90 procent byggda av återvunnet material. Just nu för vi en dialog med ett flertal kommuner runt om i landet som har visat intresse för vår modul. Det är en flexibel boendelösning som kommunen har på leasing. Ett boende som ger kommunen intäkter i form av hyra och som kan placeras på ”prickad mark”.

Varför vi har valt att bli medlem?
– Vi ser stora möjligheter med att bli medlem eftersom det i föreningen finns bra kunskap och ett brett kontaktnät. Det hjälper oss att utveckla ett bättre studentboende som håller för framtidens miljökrav.

Vi ser fram emot att prata med branschkollegor om?
– Att nätverka och bygga ett hållbart miljövänligt boende för våra studenters framtid. Men också att vi tillsammans kan bli en stark aktör för en bättre bostadspolitik.