Kommande träffar inom våra nätverk

Under vintern och hösten träffas alla våra nätverk för att utbyta erfarenheter kring olika ämnen. Läs mer om vad våra nätverk pratar om och när nästa träff är.

Nätverken träffas två till tre gånger per år och diskuterar specifika frågor. Inspiratörer blandas med diskussioner och erfarenhetsutbyte deltagare emellan. Självklart är du välkommen även om du inte deltagit på någon av nätverksträffarna tidigare.

Anmäl dig samtliga träffar genom att kontakta vår medlemsansvariga Erica Sjölin:

 

Nätverk: Dataskydd/GDPR – 27 nov

Vi kommer att utgå från det utkast till ny uppförandekod/branschöverenskommelse som är framtagen av SABO och Fastighetsägarna med input från Studentbostadsföretagen. Vi diskuterar vad som är nytt och vilka krav det ställer på arbetssätt och metoder. På förfrågan kommer vi även ta oss an konkreta frågor, till exempel registerförteckningar, antal behandlingar och information till hyresgäster. Träffen bygger på erfarenhetsutbyte så komma laddad med frågor till kollegor likväl som att dela med dig av din organisations arbete hittills.

Tid och plats: 27 november 10.30 – 16.00, Göteborg
Sista anmälningsdag: 20 november
Pris: Träffen är kostnadsfri, lunch till självkostnadspris

 

Nätverk: Hållbarhet – 11 dec

Fokus för träffen är hållbarhetsredovisning. Uppsalahems hållbarhetsstrateg kommer att berätta om deras arbete med sin hållbarhetsredovisning, som är nominerade till både Svenska Designpriset och Publishingpriset. Det kommer även finnas tid för erfarenhetsutbyte kring hållbarhetsredovisning i stort med fokus på det som ni är intresserade av att diskutera, till exempel nyckeltal, intressentanalyser med mera.

Tid och plats: 11 december 12.00 – 16.30, Uppsala
Sista anmälningsdag: 4 december
Pris: Träffen är kostnadsfri, lunch till självkostnadspris

 

Nätverk: Digitalisering – 8 feb

Nästa år samlas nätverket för digitalisering igen och denna gång med fokus på digitala lås och inspiration från hotellbranschen. Scandic gästar nätverket för att berätta hur de jobbar med lås och digitalisering och vi kommer även få lyssna på Stockholms Studentbostäders arbete med iLoq och Assa Abloy berättar om de senaste låstrenderna.

Tid och plats: 8 februari, 10.30 – 16.30, Stockholm
Sista anmälningsdag: 18 januari
Pris: Mer info kommer snart