NÖJD STUDBO - SEMINARIUM OCH GALAMIDDAG


 

25 APRIL
UPPSALA

Välkommen till kundundersökningen Nöjd Studbo:s egna event med inspiration, kunskapsutbyte och firande av årets bästa resultat. I år fokuserar vi på hur man bäst tar sig an själva resultatet för att förbättra och utveckla arbetet med nöjda kunder. Inspiration hämtas både från bostadsbranschen och andra aktörer. Dessutom ges tillfälle att utbyta erfarenheter deltagare emellan. Oavsett om ni deltar i undersökningen eller inte är ni varmt välkomna!
 
Anordnas i samband med Studentbostadsföretagens föreningsstämma 2019.
 
Anmälan är stängd. Hör av dig till erica@studentbostadsforetagen.se för frågor och eventuella reservplatser.

På programmet

Hur gör Ikea för att få nöjda kunder?

Michel Miki Tabakovic
Country Sales Manager, IKEA Business

 
IKEA - ett globalt företag som inte behöver någon närmare presentation. De får höga kundbetyg i servicemätningar och har ett starkt varumärke som känns igen över hela världen. I Uppsala berättar deras säljchef i Sverige om hur de jobbar med sin kultur som bas för att överträffa kundernas förväntningar. Han delar även med sig av hur de arbetar med resultaten från sina kundundersökningar och om hur de omsätter kundinsikterna till fortsatt utveckling.

Nöjda kunder i realtid

Mikael Svensson
Fastighetschef Treklövern

 
Skulle ni, helt transparent och i realtid, visa upp er aktuella kundnöjdhet på webben? Det gör bostadsbolaget Treklövern i Klippan. Genom att skicka ut sin kundundersökning löpande under hela året följer de kundnöjdheten dag för dag. Dessutom väljer de att ofiltrerat lägga ut samma information helt öppet på sin webb. Mikael Svensson, fastighetschef på Treklövern, delar med sig av deras arbetssätt, framgångsfaktorer och hur de får sina kunder att vilja längta hem lite mer.
 

Studiebesök Uppsala

Klostergatan 16 är ett centralt beläget studentboende som drivs av Uppsala University Housing Office (UUHO). Det konverterades 2015 från ett hotell till möblerat studentboende med flera gemensamma utrymmen, bland annat ett café. UUHO är en del av Uppsala universitet och tillhandahåller främst bostäder för internationella studenter och gästforskare.
 
Efter studiebesöken får vi en kort presentation av stadsutvecklingen i Uppsala, som under de kommande tio åren förväntas ta de sista stegen från småstad till storstad.

INFO

Datum: 25 april 2019 (studiebesök förmiddag 26 april)
Plats stämma + seminarium: Humanistiska teatern
Plats galamiddag: Smålands Nation
Pris: 2 200 :- exkl. moms (i priset ingår både dags- och kvällsprogram samt studiebesök 26 april. Medverkan betalas via faktura som skickas ut efter sista anmälningsdag)
Hotell: Enkelrum på Scandic Uplandia kan bokas till i anmälan för 1 071:- exkl. moms
 
Sista anmälningsdag: 22 mars
 
Anmälan är stängd. Hör av dig till erica@studentbostadsforetagen.se för frågor och eventuella reservplatser.

Program 25 april
11.15: Registrering och lunch
12.15: Föreningsstämma 2019
13.00: Inspirationssemiarium Nöjd Studbo 
19:00: Nöjd Studbo-gala
 
Program 26 april
09.00 – 10.30: Studiebesök Uppsala

VINNARE 2018

Nöjd Studbo 2018 – stora företag
AF Bostäder
NKI: 80
 
Nöjd Studbo 2018 – medelstora företag
MKB Fastighets AB
NKI: 85
 
Nöjd Studbo 2018 – små företag
Stiftelsen Östgötagården
NKI: 85
 
Nöjd Studbo 2018 – lärosäten
Malmö Universtet
NKI: 76
 
Årets nykomling
Helsingborgshem AB
 
Årets klättrare
Örebrobostäder AB