Studentbostadsföretagen i Almedalen 2019

Är du på plats i Visby under Almedalsveckan? Träffa branschkollegor och politiker på Studentbostadsföretagens aktiviteter.

Studentbostadsföretagen är i Almedalen 1-4 juli 2019 för att lyfta studentbostadsbranschens perspektiv i bostads- och utbildningsdebatten, nätverka och påverka politiska beslut. Men vi vill också träffa medlemmar som är på plats! I år har vi valt att koncentrera våra medlemsaktiviteter till en dag. Läs mer och anmäl dig nedan. Samtliga aktiviteter är kostnadsfria.


Studentbostadsdagen 1 juli

 

Seminarium och mingel

Plats: Revolverhotel, Mellangatan 52, Visby
Tid: Måndag 1 juli kl 16.30-18.00
Anmälan: Seminarium och mingel är öppet för alla. Ingen anmälan krävs. 

Hur ser framtiden ut för svenska studentbostäder? Vi släpper en ny trendrapport och bjuder in till samtal om framtiden på svensk studentbostadsmarknad. Hur kan politik, studentbostadsaktörer och lärosäten samarbeta för att skapa fler och mer attraktiva boenden för studenter? Talare meddelas senare.

Ett studentbostadsmingel tar vid direkt efter seminariet, ca kl 17.10. Passa på att nätverka med branschkollegor, politiker och andra med intresse för studentbostadsfrågor. Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg.

 

Medlemsmiddag

Plats: Brooklyn Visby, Södra kyrkogatan 13, 621 56 Visby
Tid: Måndag 1 juli kl 20.00
Anmälan: Senast 17 juni till erica@studentbostadsforetagen.se. Glöm inte att meddela eventuella allergier etc. 

Samla intrycken och avsluta dagen med god mat och trevlig samvaro i en avslappnad miljö. Alla medlemmar som är på plats, bjuds in till middag och trevligt häng på Studentbostadsföretagens medlemsmiddag.

Middagen är endast öppen för anställda på våra medlemsföretag och kostnadsfri. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. 

Information om dessa programpunkter, talare etc, uppdateras löpande under våren